2015. december 13., vasárnap

Vélemények

Az elmúlt időkben, amikor eltűnt a blogzóna, elég sok időm volt dolgokra. Filmekre, könyvekre, mangákra, animékre.
Anita Blake - A vámpírvadász
Tartalom:
Anita halottkeltő St. Louisban. Munkája során természetfeletti képességeit használja a halottak ideiglenes életre keltésére, különböző jogi- és magánügyek elintézésére. Bejegyzett vámpírhóhér három államban, és idővel szövetségi rendőrbíróvá nevezik ki. Ez a szakma az olyan vámpírok felkutatásával és megölésével jár, akik embert öltek. A rendőrségnél is dolgozik független szakértőként, mint a Regionális Természetfeletti Esetek Kirendeltségének (RETEK) természetfölötti specialistája. Az ő feladatuk az olyan bűncselekmények kivizsgálása, ahol mágiát használtak, vagy az elkövetők vámpírok, likantrópok - azaz alakváltók - (pl.: vérfarkasok, vagy vérleopárdok) és más természetfeletti lények.
(
köszönöm wikipédia)
Véleményem:
Nagyon szeretem ezt a sorozatot.
Anita Blake-ről szól, aki vámpírvadász, halottkeltő, szövetségi rendőrbíró.  Ha kihagytam volna elnézést. Izgalmas, van benne sok krimi, akció, minden ami kell. A könyveket faltam egészen azt hiszem a 6-7-ik kötetig. Aztán ez a krimi kezdett eltűnni, alig-alig van már benne, Anita nem is tudom már mit csinál. Ja, de. Szexel. Egész álló nap. A könyv nagyon átment ilyen pornó fílingbe :D Van itt minden, grouppen, farkas, leopárd, hiéna, patkány, Anita valami beazonosíthatatlan faj lett... Néha egy-egy rész már annyira elnyújt az írónő, hogy legszívesebben átlapoznám azokat a részeket. De nem lehet, mert olyan jól fogalmaz, és imádom. Szomorú vagyok, hogy a kemény Anitából,  egy kurva lett. Persze táplálni kell az ardeur-t, de a mostani kötetekben amit olvasok semmi cselekvés nincs, csak a dugás :( (nem zavar, csak hát na) Na mindegy úgy vagyok vele, ha már eljutottam idáig (14.-ik kötet) már nem hagyom abba. Amúgy nem tudom még hány kötet lesz, eddig 22 jelent meg angolul. A borítokat viszont imádom!!!
10/9
Forró rabság
Tartalom:
Egy férfi, aki mások szenvedélyével játszik.
Egy nő, aki belemegy a játékba, de nagy árat kér érte. 
Damien Stark sportolóból lett milliárdos, akinek nem sokan mernek nemet mondani.
Nikki Fairchild az egyetlen nő, aki felkorbácsolja a szenvedélyét. 
Milyen titkokat rejteget Niki, az egykori szépségkirálynő? 
És milyen démonok üldözök Starkot? 
Ki bírja tovább ezt a kíméletlen játékot?
A Forró rabság szexi, provokatív és lebilincselő.
Véleményem:
Blahh. Nem is értem miért nem tettem le a könyvet már az első oldal után. Komolyan egyrészt hányingerem lett, másrészt meg folyamatosan felidegesített ez a könyv. Komolyan mi a büdös lókukiért kell ilyen idiótaságokat írni? Ráadásul egy nő írta! Hát beszarok. Nem tudom melyik nőnek tetszene az, ha egy illiárdos csávó, megalázná meg kikötözné meg anyám. :D komolyan vicc. Ezek a könyvek olyanok mintha az olvasóknak csinálnának egy pornókönyvet. Ráadásul rendesen le sincsenek írva a dolgok, az Anita Blake-ben sokkal részletesebb, meg durvább egy szex jelenet. A lényeg, hogy több ilyen könyvet nem áll szándékomban olvasni, időpocsékolás.
10/3
A nagy Gatsby
Tartalom:
A húszas évek Amerikája igazán a korlátlan lehetőségek hazája: ahol minden lehetséges és semmi sem tilos. Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio) New York-környéki luxusvillájában a fényűző partik, a titokzatos múlt és ismeretlen eredetű vagyon embere. Különös, magányos férfi, akiről csak annyit tudni: nagyon tud és nagyon szeret élni - és élvezi, ha hatalmas, a pezsgőtől és gazdagságtól bódult vendégsereg veszi körül. Ám amikor véletlenül összeismerkedik egy szegényebb szomszédjával (Tobey Maguire), neki elárulja furcsa szokásainak titkát: egész életét arra tette fel, hogy visszaszerezze fiatalkori szerelmét (Carey Mullingan). Minden tettét ennek rendeli alá, minden bűnét ezért vette magára. Amikor azonban találkozik végre a lánnyal és annak férjével, a történet egészen másképp alakul, mint annyi éven át tervezte.
Véleményem:
Wáó. Egyszerűen nagyon jó film. Leonardo-t amúgy is imádom, hisz az egyik kedvenc filmem (Eredet) főszereplőjét is fantasztikusan játszotta el. Hihetetlen ez a pasi. Ez remekül eljátssza a szerelmest, a főgonoszt, mindent amit neki adnak. Imádom <3 Amint megláttam, hogy ki rendezte egyből tudtam, hogy nem lesz happy end a végén, ha egyszer olyan filmeket rendezett mint a Rómeó és Júlia vagy a Moulin Rouge. Nagyon tetszett az is, hogy a húszas években játszódik a történet, de ilyen napjaink zenéire buliznak :D Nagyon tetszett a film, bármikor újra tudnám nézni!
10/10
Amit máris tudni akarsz a szexről

Tartalom:
Az első szexuális élmény: lehet meghitt, lehet forró, vagy leírhatatlanul ciki. Nos, eme film ez utóbbira gyúr rá, de nagyon keményen, csakhogy saját egykori botladozásunk ne tűnjön annyira kínosnak, és ennek érdekében olyan színészek hozzák magukat mérhetetlenül kellemetlen (de többnyire jól végződő) helyzetbe, mint Michael Cera(Juno), Jamie Kennedy (Sikoly), Matthew Lillard(Utódok) vagy Frankie Muniz (Már megint Malcolm). Vigyázat, ez a film rettenetesen sikamlós, brutálisan szemérmetlen, és könyörtelen a konvenciókkal szemben!
Véleményem:
Fogalmam sincs, hogy bólinthattam rá arra, hogy most megnézzük ezt a filmet. A barátnőm ugyanolyan beteg mint ez a film. Már a legelején kiverte nálam a biztosítékot, amikor a csaj beöltözött Hitlernek. Hát ott végem volt. Elég bizarr az egész film, van benne szadocsaj, bárány, műpunci feleségként, egy idióta tanár, meg egy szerencsétlen csákó. A lényeg, hogy túléltem, és tudom, hogy legközelebb csak én választok majd filmet...
10/4
Kuroko no basket:
Tartalom:
A Tokióban található Teiko Alsó Középiskola híres a kosárlabda csapatáról, legfőképp az öt tagú,’Csodák Generációja’ elnevezésű felállásról. Ugyanarra az évfolyamra járnak, és ha összeállnak, verhetetlenek.Azonban keringenek pletykák egy hatodik emberről is , és habár az emberek nagy része tudja, hogy létezik, még a nevét sem lennének képesek megmondani.
Az anime történetének idején a Kiszeki no Szedai tagjai elérték azt a kort, hogy alsó középiskolából középiskolába mennek, és ezzel szétválnak az útjaik, mivel mindannyian más intézményt választanak.
Itt lép be a képbe a Szeirin Gimnázium, aminek a kosárlabda csapata az első tanítási napon új tagokat toboroz. Kuroko Tetsuja jelentkezési lapját is megtalálják.. Közben feltűnik Kagami Taiga is, egy magas, vörös hajú srác, aki szintén a csapat tagja szeretne lenni, és ennek elég határozott módon hangot is ad.
Az újonnan felállt csapat eltökélten küzd azért, hogy a legjobbak közé tornássza fel magát, Kuroko pedig megígéri Kagaminak, hogy segít neki legyőzni a Kiszeki no Szedai másik öt tagját, és Japán legjobb játékosává teszi.
Véleményem:
Nyaaaawww. :3 Imádom ezt az  animét, három nap alatt végignéztem az első évad részeit. Nem szeretem a kosárlabdát, most sem fog a kedvenc sportom lenni, de ez az anime hihetetlen!! Nagyon szépen megcsinálták, Kuroko ahww. Elég sok viccel van megfűszerezve, a meccsek nagyon izgalmasak, hihetetlen trükköket mutatnak be. Imádom! <3
10/9

Na most untam meg ezt az egészet. Lenne mit írnom, de már nincs kedvem. Legyetek jók pápá xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése